درس دهم آموزش پاورپوینت - مسترها در پاورپوینت
حال که شما کمی با برنامه پاورپوینت آشنا شده اید زمان آن فرا رسیده است تا شما را با یکی از مباحث پایه و اصلی برنامه آشنا کنیم. بخاطر داشته باشید که این مبحث یکی از مهمترین مباحث کار با Power Point میباشد و خواهشمندیم در یادگیری آن صبور باشید و تمامی مباحث آن را جزء به جزء با هوشیاری کامل فرا بگیرید تا بتوانید در کار با نرم افزار به صورت یک کاربر ماهر عمل کنید. ما در این مبحث قرار است تا شما را با مرجع ها در Power Point آشنا نماییم و کار در نمای آنها را آموزش دهیم. البته در اینجا این نکته را بیان میداریم که این مبحث مربوط به کاربرانی میشود که خواهان آن هستند تا بتوانند با برنامه به صورت اصولی کار کنند و برای کاربرانی که میخواهند تنها یک فایل ارائه را ایجاد نمایند ما راه دیگری را برای کمک به آنها در جهت راحتی بیشتر مطرح نمودهایم که در نسخه بعدی این آموزش قرار دادهایم و قضاوت را بر عهده خودتان میگذاریم تا روش برتر را برای کار انتخاب نمایید.
اگر بخاطر داشته باشید ما در آشنایی با سربرگ Viewشما را بصورت مختصر کمی با قسمت Master Views آشنا کردیم. درواقع یک فایل ارائه از تعدادی اسالیدها تشکیل شده است که اینها خود دارای مجموعه مرجع هایی میباشند که همان سه گزینه قسمت است. این نکته را نیز بدانید که مرجع ها کنترل خصوصیات اسلایدها را برعهده دارند.
نمای Slide Master
نمای Slide Master نمایی است که مرجع اسلایدها (شامل خصوصیات اسلایدها) را به نمایش میگذارد. پس هر تغییری که در این نما بر روی مرجع اسلایدها اعمال گردد بر روی هر اسلابد کارمان در حالت Normal نیز اعمال میگردد. بعنوان مثال ما اگر در این نما یک آرم را برای مرجع قرار دهیم این آرم در تمامی اسالیدهای کار ما درج خواهد شد. بنابراین؛ شما میتوانید در ابتدای ایجاد یک فایل ارائه با طراحی اسالید مرجع از بروز تکرار در طراحی اسالیدها جلوگیری نمایید.
برای دسترسی به ادامه مطلب می بایستی در وب سایت اشتراک داشته باشید
دیدگاه خود را بیان کنید
- ارسال نظر به عنوان مهمان. همچنین می توانید عضو شوید یا وارد حساب کاربری خود شوید
By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.amoozesh-computer.ir/