در قسمت آموزش شکلها بحث در مورد Action Button پاورپوینت را به آینده موکول کردیم و قرار بر این شد تا در جایی دیگر بصورت اختصاصی آن را آموزش دهیم. اکنون ما در اینجا قصد داریم تا شما را با Hyperlinkها و Action Button ها آشنا نماییم. آنچه که در یک فایل ارائه از اهمیت بخصوصی برخوردار است تعامل بیشتر میباشد که شما بوسیله این دو مورد میتوانید این تعامل را افزایش دهید. حال اینکه چگونه این عمل صورت میگیرد در ادامه به آن میپردازیم؛ Hyperlink ها به شما این امکان را میدهند تا بتوانید ارجاع و پیوند را در کارتان قرار دهید تا هر زمان و در هرکجا که الزم دانستید از آنها استفاده نمایید.
به بیانی ساده تر زمانی برای شما پیش میآید که میخواهید در هنگام توضیح در مورد یک چیز به عنوان مثال یک رشته کوه همزمان تصاویری از آن را به نمایش درآورید؛ در اینجا است که شما با پیوند قرار دادن فایل تصاویر به متن توضیحی میتوانید با یک کلیک ساده آنها را به نمایش درآورید. پس به این صورت میتوانید کارهای دیگر نظیر اتصال سرفصلها به اسالیدهای توضیحی آنها، اتصال یک نوشته به یک آدرس اینترنتی و... را خیلی راحت و آسوده انجام دهید.
Action Button ها نیز عملکردی مشابه Hyperlinkها دارند با این تفاوت که در اینجا فقط این اشکال هستند که لینک و پیوند میخورند و این باعث آن است تا شما بتوانید آسانی کار و مشخص بودن را به کاربران خود هدیه دهید تا در هنگام کار به سادگی هرچه تمام و در یک نمای بسیار جذاب بتوانند کار شما را تماشا نمایند و تعامل راحتتر و بیشتری را با آن برقرار کنند.
{rsmembership category="1"}
برای ایجاد یک Hyperlink قسمت مورد نظر را انتخاب و با راست کلیک گزینه Hyperlink را انتخاب و یا اینکه این گزینه را از سربرگ Insert برگزینید تا کادر Insert Hyperlink برای شما ظاهر گردد. ما در اینجا بصورت گذرا به پنج قسمت این کادر میپردازیم:
1( گزینه Screen Tip : با درج عبارتی در این قسمت، زمانی که نشانگر بر روی لینک قرار میگیرد این عبارت بصورت کادر راهنما برای چند ثانیه ظاهر میگردد.
2( بخش Existing File Or Web Page: در این بخش شما میتوانید فایل و یا یک صفحه وب را برای ارجاع به آن مشخص نمایید.
3( بخش Place In This Document: میتوانید از اسالیدهای فایل جاری برای ارجاع استفاده نمایید. (برای مثال با کلیک این لینک به اسالید نخست برویم)
4( بخش Creat New Document: به شما امکان داده شده است تا بتوانید یک فایل جدید را برای ارجاعدهی تعریف نمایید.
5( بخش Email Adress: میتوانید از یک آدرس نامه الکترونیک برای پیوند دادن استفاده کنید.
به خاطر داشته باشید که برای ویرایش یک Hyperlink روی Hyperlink مورد نظر راست کلیک کرده و گزینهEdite Hyperlink را انتخاب و به ویرایش بپردازید. اما برای حذف یک Hyperlink بر روی Hyperlink مورد نظر خود راست کلیک و این بار گزینه Remove Hyperlinkرا انتخاب کنید.
اما برای درج یک Action Button ما قصد را بر آن نهادیم با پرداختن به گزینه Action شما را بصورت کلی با نحوه ایجاد یک اکشن آشنا نماییم. شما میتوانید هرآنچه که درون اسالید خود دارید را به یک اکشن تبدیل نمایید. به عنوان مثال حتی میتوانید قسمتی از یک تصویر را به دکمه دستوری (Action Button) تبدیل کنید. قبل از شروع به این مطلب نیز توجه نمایید؛ برای اینکه شما بتوانید یک فایل ارائه در سطح حرفهای و زیبایی خاص را داشته باشید حتما میبایست از نرم افزار قدرتمند Photoshop در این راه استفاده نمایید زیرا با این نرمافزار قدرتمند به راحتی میتوانید به دایره گستردهای از انواع امکانات که در کار خود به آنها نیاز پیدا میکنید دست یابید.
ما در اینجا قصد داریم تا برای نمونه قسمتی از یک تصویر را که آن را در اسالید وارد نمودیم را دستوری دهیم تا با کلیک بر روی آن محل، عملکردی را داشته باشد. همراه ما باشید:
ابتدا با استفاده از کشیدن یک شکل مستطیل بر روی قسمت مورد نظر به سربرگ Format میرویم تا Shape Fill و Shape Outline آن را در حالت No قرار دهیم در گام دوم به سربرگ Insert رفته و ابزار Action را انتخاب میکنیم تا کادر Setting Action برای ما ظاهر گردد. این کادر دارای دو سربرگ است که Mouse Click برای زمانی میباشد که شما بر روی دکمه دستور خود کلیک می نمایید و سربرگ Mouse Over زمان قرار گرفتن نشانگر بر روی محل میباشد. از آنجایی که موارد این دو سربرگ کامال مشابه یکدیگر میباشند ما با استفاده از تصویر زیر تنها به تشریح یکی از آنها پرداخته ایم.
{else}
برای دسترسی به ادامه مطلب می بایستی در وب سایت اشتراک داشته باشید
{/rsmembership}