تا اینجای کار ما با ابزارهایی در برنامه کار کردیم که بسیاری از آنها را در Word نیز داشتیم و قبال با آنها کار کرده بودیم. اکنون در این دو مبحث پیشرو قصد داریم تا به دو سربرگ Transitions و Animations بپردازیم و شما را بطور کلی با فضای اختصاصی Power Point آشنا نماییم. درواقع کار با این دو سربرگ است که یک فایل ارائه را ایجاد مینمایید و آن را از یک سند Word متمایز میسازد. با توجه به آنچه که در مقدمه طراحی در Power Pointبیان نمودیم قصد داریم تا در این قسمت به شما آموزش دهیم تا چگونه حالتهای عبور را در بین اسالیدهای خود ایجاد نمایید و هرگونه تنظیمات الزم را چگونه انجام دهید.
قبل از پرداختن به آموزش سربرگ Transitionsتوجه داشته باشید که شما میتوانید با قرار گرفتن در نمای دیدی بهتر و کاربردی در خصوص حالتهای عبور و تنظیمات مربوط به آن از جمله زمان اسالیدها را داشته باشید. پس پیشنهاد ما به شما این است، در زمانی که میخواهید از سربرگ به هر دلیلی استفاده نمایید در نمای قرار بگیرید.
نخستین ابزار از سربرگ Transition ابزار Preview میباشد که به شما این امکان را میدهد تا بتوانید پیشنمایش کار خود را بدون فشردن کلید و در همان نمای ببینید و به رفع مشکالت بپردازید. بخاطر داشته باشید در زمانی که حالت عبوری را انتخاب ننموده باشید این ابزار غیرفعال است.
{rsmembership category="1"}
قسمت بعد در این سربرگ Transition To This Slide نام دارد که حالتهای عبور را به ما میدهد. با باز کردن زبانه این قسمت طیف گستردهای از حالتها را میتوانید مشاهده کنید که با کلیک بر روی هر کدام از آنها پیشنمایش آن نیز رخ میدهد. امکان بسیار خوبی که در این قسمت ایجاد شده است ابزار Effect Option میباشد که به شما اجازه میدهد تا بتوانید با توجه به حالت عبوری که انتخاب نمودهاید تنظیماتی را در خصوص آن انجام دهید بدینگونه که برای مثال: در حالت عبور Wipe اسلاید از راست به چپ محو گشته و اسلاید بعدی جای آن را میگیرد که شما میتوانید به راحتی با استفاده از ابزار Effect Option در این قسمت، جهت این محوشدگی را تغییر دهید و برای مثال از چپ به راست قرار دهید.
قسمت بعد و آخرین قسمت در این سربرگ Timingمیباشد. از این بخش میتوان برای تنظیمات مورد نیاز در مورد حالتهای عبور استفاده نمود.
نخستین ابزار این قسمت که Sound هست امکان قرار دادن صدا بر روی حالتعبور را به ما میدهد که شما میتوانید از صداهای پیشفرض برنامه یکی را انتخاب و در صورتی که بخواهید فایل صوتی خود را قرار دهید میتوانید گزینه Other Sound را انتخاب نمایید. گزینه Loop Until Next Sound در این ابزار صدا را تا زمانی که صوتی دیگر اجرا گردد باز پخش مینماید که تنها استفاده آن برای زمانی است که شما بخواهید صدایی را بعنوان پسزمینه قرار دهید که ما آن را در نحوه کار با صدا بطور دقیق و با استفاده از شیوههایی بهتر آموزش داده ایم.
کادر زمانیDuration تعیین سرعت زمان اجرای حالت عبور را به شما واگذار میکند تا بتوانید سرعت اجرای آن را زیاد و یا کم نمایید و در آخر گزینه Apply To All تنظیمات کل این سربرگ را برای تمامی اسلایدهای فایل اعمال میکند. آخرین ابزار این سربرگ Advance Slide میباشد که با انتخاب گزینه On Mouse Click برای برنامه تعریف میکنید که با کلیک موشواره به اسلاید بعد برود و با انتخاب گزینه After و تعیین یک زمان بعد از سپری شدن آن زمان بصورت خودکار به اسالید بعد میروید.
{else}
برای دسترسی به ادامه مطلب می بایستی در وب سایت اشتراک داشته باشید
{/rsmembership}