By پشتیبان on یکشنبه, 09 اسفند 1394
Category: آموزش پاورپوینت

نکات تخصصی در مورد حالتهای عبور و انیمیشن ها

 ما در این قسمت از آموزش ماکروسافت آفیس پاورپوینت قصد داریم تعدادی از ترفندهای فوق العاده در خصوص حالتهای عبور و انیمیشن ها را آموزش دهیم تا شما بتوانید به راحتی با این دو قسمت مهم نرم افزار کار نمایید و زیباترین ارائه را بصورت حرفه ای از آن خود نمایید.

نخست برای زمانی است که شما قصد آن را دارید تا برای اسالیدهای خود حالت عبور تعیین نمایید و بخواهید تا یک اسالیدشو خودکار را داشته باشید اما مشکلی که تمامی کاربران با آن مواجه هستند؛ آن است که، چه مقدار زمانی را برای اسالید خود در نظر بگیرند تا برنامه به اسالید بعدی برود؟ خوب شما میتوانید به راحتی با استفاده از ابزارهای کاربردی برنامه به تعیین دقیقترین زمان مورد نیاز بپردازید.

برای انجام این کار ابتدا اگر مایل بودید در نمای Slide Store قرار گرفته و سپس در سربرگ Slide Show ابزار Rehears Timings  را انتخاب نمایید. اکنون شما در حالت اجرا قرار میگیرید که کادر Recording با ابزارهای آن برای تعیین زمان اسالیدها از سوی شما، در اختیارتان قرار میگیرد. ما با استفاده از تصویر زیر به تشریح آن پرداخته ایم:

{rsmembership category="1"}

ترفند دوم در خصوص انیمیشنها میباشد. انیمیشن ها تنظیمات اختصاصی را دارا میباشند که ما در اینجا قصد داریم به آنها بپردازیم تا شما بدانید همان طور که در قسمت ها گفته شد چگونه میتوان از Smartarها انیمیشن های زیبایی را ایجاد نمود و همچنین چندین نکته بسیار جالب دیگر که میبایست برای یادگیری آن در این قسمت از آموزش با ما همراه باشید: اگر به خاطر داشته باشید

نخستین ابزاری که در سربرگ Animations به آن اشاره نمودیم تا آن را انتخاب نماییدAnimation Pane بود تا بتوانید پانل Animation را در اختیار داشته باشید. اکنون شما در این پانل میتوانید با راست کلیک بر روی هر انیمیشن انتخابی دو گزینه Effect Options و Timing را داشته باشید که تنظیمات پیشرفته انیمیشنها را در اختیار شما قرار میدهد.

با انتخاب گزینهEffect Option کادر Fly In برای شما باز میشود که سربرگ نخست آن Effect میباشد. این سربرگ شامل دو قسمت زیر میباشد:

1( Setting: تنظیماتی که این قسمت به شما میدهد را میتوانید در ابزار Effect Option در قسمت Animation نیز داشته باشید. بخاطر بسپارید که این قسمت تنظیمات اختصاصی هر انیمیشن را شامل میشود و گزینه های آن در مورد هر انیمیشن متفاوت میباشد.

2( Enhancements: این قسمت به شما این امکان را میدهد تا بتوانید بر روی انیمیشن خود صدا قرار داده و در گام بعد تعیین نمایید که بعد از اجرای انیمیشن چه اتفاقی رخ دهد و در آخر گزینه Animate Text زمانی برای شما فعال میباشد که شما بخواهید بر روی یک کادر متنی اعمال انیمیشن را داشته باشید. شما در ادامه با گزینه After Animation آشنا خواهید شد و ما در اینجا شما را با استفاده از تصویر زیر با گزینه آشنا خواهیم کرد.

دومین سربرگ از کادر Fly In مربوط به تنظیمات زمان انیمیشن میباشد که اگر دقت نموده باشید بیشتر ابزارهای آن در قسمت Timing از سربرگ Animations وجود دارد. گزینه Repeat امکان آن را به شما میدهد تا بتوانید تکرار را به انیمیشن خود بدهید تا کاری را مشابه تصاویر فلش که در سایتها میبینید داشته باشید. اما گزینه Rewind....که با فعال نمودن آن آبجکت شما را بعد از اجرا به مکان و تنظیمات اولیه خود باز میگرداند در مورد انیمیشنهایی که در قسمت More Motion Paths انتخاب مینمایید بسیار کاربرد دارد.

ما با کلیک آیکون Triggers در این سربرگ به شما امکان داده میشود تا بتوانید با استفاده از این ابزار محدودهای را مشخص نمایید تا با کلیک بر روی آن، آبجکت شما به همراه انیمیشن آن اجرا شود. این ابزار مانند Hyperlink عمل میکند با این تفاوت که شما تنها میتوانید درون اسالید جاری چنین عملی را داشته باشید. گزینه Animate.... در زمان فعال بودنش باعث میشود تا شما در هرکجای اسلاید که کلیک نمایید انیمیشن شما اجرا گردد و گزینه Start Effect On Click Off شما را قادر میسازد تا با انتخاب آبجکت مورد نظر از اسلایدجاری، انیمیشن مربوطه به آن متصل گردد. برای مثال اگر ما انیمیشن یک کادر متنی را به یک شکل متصل نماییم در حالت اسلایدشو با هربار کلیک بر روی شکل مورد نظر انیمیشن کادر متنی اجرا میگردد. 

سومین سربرگ از کادر Fly In دارای سه حالت میباشد که برای متون، نمودارها و چارتها نمایان میگردد و برای تصاویر و دیگر موارد وجود ندارد و همچنین آبجکتهایی مانند اشکال در خصوص متن آنها این سربرگ نمایان هست. ما به ترتیب زیر به آنها پرداخته ایم:

1(Text Animation : این سربرگ در زمانی به نمایش در میآید که شما بخواهید انیمیشن را به متنی اعمال نمایید. البته در اینجا جای دارد تا ما ابتدا به گزینه Animate Text در سربرگ Effect که در همین کادر میباشد بپردازیم؛ این گزینه به شما امکان میدهد تا بتوانید انیمیشن را به سه حالت کلی، کلمه به کلمه و کاراکتر به کاراکتر بر روی متن اعمال نمایید همچنین بخاطر داشته باشید که سربرگ Text Animation بیشتر برای متنهایی که دارای سطح هستند و از چندین پاراگراف تشکیل شده اند کاربرد دارد.

در کادر Group Text شما میتوانید به راحتی تعیین نمایید که انیمیشن به چه صورتی اعمال شود. در کادر Automatically After زمانی میتوانید زمانی را قرار دهید تا با رسیدن به آن انیمیشن اجرا شود و گزینه In Reverse Order  این امکان را میدهد تا بتوانیم اجرای انیمیشن را برعکس نماییم. 

2(Smartart Animation : این سربرگ در زمانی به نمایش در می آید که شما بخواهید انیمیشن را به چارت مورد نظر اعمال نمایید. با انتخاب گزینهOne By One  در کادرGroup Graphic شما میتوانید اجرای انیمیشن چارت را از حالت کلی به حالت جزء به جزء قرار دهید. البته راه دیگری برای انجام این کار وجود دارد که شما میبایست از  طریق ابزار Effect Options که در قسمتAnimation سربرگ Animations میباشد اقدام نمایید. توجه نمایید که بعد از انجام این کار شما میتوانید با باز نمودن زبانه انیمیشن مورد نظر در پانل Animation Pane در ترتیب و دیگر تنظیمات انیمیشن بخشهای چارت خود تغییرات دلخواه خود را بوجود آورید.

3(Chart Animation : این سربرگ در زمانی به نمایش در میآید که شما بخواهید انیمیشن را به نمودار مورد نظر اعمال نمایید. روند کار در مورد انیمیشن نمودارها مشابه با انیمیشن چارتها میباشد. ما گزینههای این سربرگ را با کمک تصویر زیر برای شما توضیح داده ایم:

{else}

برای دسترسی به ادامه مطلب می بایستی در وب سایت اشتراک داشته باشید

خرید اشتراک

{/rsmembership}

Leave Comments